Nog niet een in Nederland geregistreerd buitenlands paarden- of pony-paspoort?

Als door het RV erkende PPI (Paardenpaspoort uitgevende instantie) zijn wij bevoegd uw paspoort en Nederlandse registratie te geven, zodat de stalhouder het paard daarna kan vinden in de RVO-database en kan registreren op het juiste staladres hetgeen na 21-4-2021 verplicht is.

-Stuur het paspoort met evt. bijbehorende papieren met uw N.A.W. gegevens en e-mailadres op naar Dartmoor Pony Stamboek, Westeind 5, 5245 NL te Rosmalen.
– U krijgt dan een factuur voor het op naam zetten ( 15 Euro vor leden, 40 Euro voor niet leden). Zet er a.u.b. bij of u het paspoort aangetekend retour wilt. Dit kost 10 Euro extra. LET OP de kosten voor leden betreffen alleen registratie in de RVO database, wenst u opname van een import in het stamboek dan kost dit 53 Euro (incl. schetsen/controle transponder). U houdt hetzelfde paspoort.
– Na de betaling zorgen wij dan dat u het paspoort weer binnen twee weken bij uw paard/pony heeft.

N.B. heft u een in Nederland afgegeven paardenpaspoort dan staat dit al in de RVO-database. Mocht u als stalhouder dit paard/pony niet via het levensnummer of chipnmmer kunnen vinden, mailt u dan even met ons (info@kvth.nl.)
Op naam zetten van een paard of pony met een Nederlands paspoort is nog steeds niet verplicht. Het is i.v.m. uitbraak of diefstal soms wel aan te raden.